Jong!

Over ons

Jong! is een innovatieve, dynamische en kleinschalige zorgorganisatie, die zich bezighoudt met ambulante hulpverlening en dagbesteding.

health-care
Ambulante hulpverlening
family (2)
Dagbesteding

Jong!

Jong! is een innovatieve, dynamische en kleinschalige zorgorganisatie, die zich bezighoudt met ambulante hulpverlening, beschut wonen en dagbesteding. Een kernwaarde van Jong! is om de kwaliteit van de zorg hoog te houden. Door de kleinschaligheid is er een nauwe samenwerking tussen de personeelsleden en is er veel persoonlijke aandacht voor iedere cliënt. Het bieden van een luisterend oor en samen met naasten kijken naar de (on)mogelijkheden is onze grootste kracht. Tevens is de goede samenwerking met zijn netwerk een belangrijke kernwaarde van Jong!.

De doelgroep van Jong! bestaat uit cliënten in alle leeftijdscategorieën met:

Ons team

Doné Emaus

Bestuurder

Christian Reinders

Leidinggevende

Naomi van der Linden

Administratief- & Kwaliteitsmedewerker

Linda Sandman

Ambulant hulpverlener

Leon Scholten

Ambulant hulpverlener

Lynn scholten

Ambulant hulpverlener

Lynn Dieker

Ambulant hulpverlener

Milan Krabben

Ambulant hulpverlener

Ruud Bleumink

Ambulant hulpverlener

Marjon Geelink

Ambulant hulpverlener

harmen Stortelder

Ambulant hulpverlener

Mieke Levens

Vrijwilliger

Visie

Jong! levert maatwerk aan cliënten die vastlopen op een of meerdere levensgebieden. De mogelijkheden van een cliënt worden in kaart gebracht en er wordt gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden. Jong! hecht er veel waarde aan dat zijn cliënten hun kwaliteit van leven kunnen vasthouden of verbeteren.

Jong! heeft als kernwaarde om vanuit laagdrempeligheid, betrokkenheid, professionaliteit en kennis een optimale en veilige omgeving te creëren voor cliënten en hun naasten, om zo het beste in zichzelf naar boven te halen. Na aanmelding en intake wordt er direct gestart met de doelgerichte hulpverlening afgestemd op de hulpvraag van de cliënt en zijn systeem. Hierbij wordt er in overleg met de cliënt samengewerkt met alle externe organisaties en naasten die van belang zijn en een positief effect hebben op het hulpverleningstraject.