Jong!

Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland

Jong! heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.  We doen er alles aan om de juiste zorg te leveren die nodig is. Jaarlijks houden we een klanttevredenheidsonderzoek De mening van jou over onze zorg vinden we belangrijk. Graag ontvangen wij jouw tips, complimenten of verbeterpunten. Met jouw reactie kunnen wij de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening afstemmen op je wensen en verwachtingen. Dit kan ook door je reactie te plaatsen op de site van zorgkaart Nederland.

Zorgkaart Nederland is er een onafhankelijk platform dat eenvoudig online beschikbaar is. Via de website www.zorgkaartnederland.nl kun je jouw reacties en waardering kenbaar te maken. Het is laagdrempelig en transparant. Voor ons als zorgorganisatie, maar ook voor eventuele nieuwe cliënten, verwanten en derden is het op deze site goed oriënteren op het aanbod van de verschillende zorgorganisaties in Nederland.

Graag je reactie!

Als Jong! stellen we je mening over ons geleverde zorg erg op prijs. Via de volgende link ( www.zorgkaartnederland.nl  ) kom je op de online formulier van Zorgkaart Nederland. Hier kun je Jong! opzoeken en jouw reactie achterlaten.
We zijn je dankbaar voor je reactie op Zorgkaart Nederland.